top of page

Icewomen Community

Public·13 members
Theodore Nesterov
Theodore Nesterov

Adi X Erika Isac Ma Simt"Când m-a sunat producătoarea emisiunii şi m-a întrebat , eram la volan. Am parcat şi am ţipat muuult de tot, de bucurie. I-am răspuns fără să stau pe gânduri >. Am fost cea mai, cea mai fericită şi sunt în continuare; mă simt binecuvântată că sunt într-o echipă atât de frumoasă şi recunoscătoare pentru tot ce ne-a dat Dumnezeu. Nu mi-e frică de absolut nimic, sunt sigură că vom face faţă cu brio provocărilor deloc puţine la număr şi spun asta pentru că atât eu, cât şi partenera mea suntem serioase, muncitoare, dedicate, ce să mai... avem echipa cea mai potrivită!", a spus AMNA.
Adi X Erika Isac Ma SimtStatiunea Venus, care din pacate percepe taxa de statiune, dar care nici macar la anii '80 nu se ridica: trotuare sparte, borduri roase, masini parcate pe oriunde si gunoaie aruncate la intamplare in lipsa cosurilor de gunoi (lipsa bunului simt a turistului român joaca, insa, un rol important in acest sens)


Rămâne im continuare necesară întreținerea stațiunii chiar dacă unele hoteluri întrețin spațiile lor și bucata de plaja, stațiunea arată deplorabil ! Plaja este invadata de șezlonguri și umbreluțe, muzica iar turiștii au nevoie in continuare de bun simt pe plaja! 041b061a72


About

Hi, this is the Icewomen Community Forum. Share anything you...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page